top of page

Projekt mal-et-farvehjul.

I forbindelse med min eksamen på VUC skulle jeg bruge et farvehjul for at kunne se komplimentære farver. Det gik op for mig at jeg ville få brug for en fremover i mit arbejde også,så jeg besluttede mig for at lave en med 48 forskellige farver,som hver blev delt op i ti felter,hvor jeg tilførte inten sort eller hvid til farven.

Det tog sin tid...Jeg startede med at tegne op.

Så begyndte jeg med en primærfarve.

som stille og roligt blev til flere farver

Her var jeg ved at rive hovedet af mig selv,bla fordi det gik op for mig den var voldsomt skæv,og fordi jeg begyndte at ligge flere lag maling i felterne,som gjorde at farverne blev alt for mørke.

jeg blev dog færdig,og jeg kan godt bruge den,selvom den er lidt skæv :D

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page