top of page

Artist statement 2023

Mine værker er farverige, drømmende malerier i magisk realisme genren. 


Jeg arbejder mest med akrylmaling men eksperimenterer med andre mediums og effekter som f.eks oliemaling, resin, bladguld, refleksfarver, glimmer, stykker af CD´er og mange andre ting.


Jeg bruger mange forskellige teknikker som giver mig mulighed for at udtrykke mig på forskellige måder, f.eks forgyldning, marmorering, trompe l´oiel, stencils, resinstøbning, airbrush, lag-på-lag, lasering, teksturer lavet af f.eks kul eller sand, tapeteknikker, svamp, store og små-, bløde og hårde pensler og splat og dryp.


Tilsammen skaber det en fortryllende atmosfære,hvor virkelighed og fantasi smelter sammen.


Jeg bruger elemeter af natur, årstider, insekter/dyr, mennesker og prismatiske objekter i mine malerier for at skabe en unik fortælling.


Stemningen og æstetikken i mine malerier er afgørende for at indfange og formilde den magi og eventyr, jeg ønsker at udforske.

Jeg stræber efter at skabe en oplevelse, hvor betragteren kan træde ind i min verden og føle sig fortryllet,berørt eller inspireret.


Mit mål som kunstner er at berige menneskers liv igennem kunst. Jeg ønsker at skabe værker, der ikke blot dekorerer væggen,men også beriger sindet og hjertet. Mine værker er en invitattion til at udforkse det uendelige potentiale af vores fantasi og se verden med et nyt perspektiv. 


Ud over malerier arbejder jeg også med små skulpturer i samme genre. Her blander jeg igen naturlige/realistiske og imaginære elementer der får det til at fremstå som noget der er faldet ud af et eventyr. 


Jeg har bl.a udstillet på rådhuset i Faaborg, Galleri Eggertart, Biblioteket i Ringe, Kulturhuset i V. Hæsinge, Hanstholm kulturhus, Galleri Visual Attack KBH, Den censurerede udstilling i Stoholm og har været på kunsthåndværkermesse i Tommerup st.


Mine malerier er ofte kontrastfyldte og dramatiske. Dualiteter mødes i søgen efter balance og mening.

 

                                    

Man kan ikke slukke for mørket, men man kan tænde for lyset. 

 Fotograf : Jørn Ungstrup

profilbillede.jpg

Fotograf : Henrik Johansen

bottom of page