top of page

På denne side vil du finde 2.sorterings ting og sager fra mit atelier. Det kan være alt fra skitser til små skulpturer. forsøg og eksperimenter, småting og ting der er af forskellige årsager ikke lever op til kvaliteten af mine andre værker. Klik på hvert enklet billede for at få mere infor om de forskellige ting.

Når du trykker på et værk kan du se "Bestil Her" og har derigennem mulighed for at sende mig en mail. Hvis du vil bestille flere ting på en gang, er du velkommen til at skrive flere mails, så regner jeg sammen, inden jeg kontakter dig. Du kan opnå rabat ved køb af flere værker.

Pris er UDEN evt. PORTO - da det aftales individuelt med originale værker.

Du kan betale med Mobile pay, Paypal, bankoverførsel eller kontant ved afhentning efter aftale. Vær dog opmærksom på at bankoverførsel kan tage op til 5 dage før det går igennem, og at jeg først sender det afsted efter betalingen er modtaget.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme og se malerierne i virkeligheden, da det faktisk er svært at danne sig det fulde indtryk via fotografier. Skriv en mail så vi kan aftale en dag. Jeg bor ved Faaborg på fyn. 

Du har naturligvis altid 14 dages returret.

mail : Randi.egebro@gmail.com

bottom of page